Psycholoog groepspraktijk therapie 

De Bloesem - Geraardsbergen 

Centrum voor Therapie & Welzijn

Therapie volwassenen bij depressie, trauma, enz

hooggevoelig, geraardsbergen, HSS, hoogsensitief, depressie, angst, overlijden
Op zoek naar antwoorden? 

Doorheen ons leven leggen we als mens een heel traject af. Dit traject verloopt niet voor iedereen altijd even vlot. Regelmatig worden we even uit balans gebracht door onvoorziene gebeurtenissen. De kunst van het leven bestaat er uit om steeds zo snel mogelijk je evenwicht terug te vinden en door te gaan met je leven. Daar ben je het ongetwijfeld mee eens. 
Gebeurtenissen uit het verleden en het heden bepalen doorgaans hoe men zich vandaag voelt.

Wanneer je moeilijkheden ervaart, tracht je deze meestal zelf (al dan niet met behulp van de omgeving) op te lossen. Psychotherapie kan zinvol zijn wanneer je het gevoel hebt dat je er alleen of met behulp van de omgeving niet meer door geraakt. Of wanneer je niet met je directe naasten over een intiem probleem durft te praten, kan een therapeut jouw een luisterend oor bieden. 

Tijdens de therapie gaan we op zoek naar antwoorden op de vragen waar je mee worstelt. 
Ik help je om opnieuw je leven in balans te brengen en leer je (opnieuw) genieten van de kleine dingen in het leven. 

Dingen die ons uit balans brengen zijn bijvoorbeeld veranderingsprocessen, verwerking van verlies en/of ziekte, relationele problemen, depressie, burn-out, angst, gevoelens van minderwaardigheid, eenzaamheid, contactmoeilijkheden,… Gelukkig is er een oplossing voor al deze uitdagingen. 

Samen met jouw ga ik op zoek naar oplossingen, zodat ook jij tijdens jouw leven het onderste uit de kan zult weten te halen. 

Neem nu contact op via onderstaand contactformulier, of bel 0493/19.02.25 om meteen jouw afspraak te reserveren. 

Tot binnenkort.

Johan Samson